Tule tekemään tuoretta juotavaa tuoremehuasemallemme Kauhajoelle

Tutustu yritykseemme

Kukkasmäen Marjatilan tuoremehuasemalla Kauhajoella voit saada omista raaka-aineistasi laadukasta ja virkistävää mehua. Mukaan ei tule lisäaineita eikä mitään ylimääräistä, ainoastaan aitoa ja puhdasta makua. 

Asiakkaat voivat tuoda tuoremehuasemallemme omat marjat tai omenat, joista teemme heille tuoremehua. Palvelu on käytettävissä ympäri vuoden. 

Marjoista voi tehdä tuoremehuasemalla juotavaa ympäri vuoden, mutta esimerkiksi omenamehu on parhainta syksyllä silloin, kun omenat kypsyvät. 

Me puristamme tuoremehuasemallamme noin 20–30 tonnia omenoita pelkästään yksityisille asiakkaille. Tilaltamme on ostettavissa myös erilaisia pakkauksia ja astioita mehuille.
Minimimäärä tuoremehuasemalla puristettaville marjoille tai omenoille on 30 kiloa.

Kukkasmäen Marjatilan tuoremehuasema toimii ajanvarauksella

Ennen kuin tulet tuoremehuasemallemme, varaa ensin aika ottamalla meihin yhteyttä. Sesonkiaikoina marjatilallamme voi olla ajoittain hyvinkin vilkasta, joten varaamalla ajan vältät turhat odottelut ja mekin ehdimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. 

Valmista mehua varten on hyvä olla mukana puhtaita pakkauksia. Jos sinulla ei sellaisia kuitenkaan ole, niin ei huolta – voit ostaa niitä myös meiltä.

Lue myös valmiista mehuistamme

Mehujen säilyvyydestä ja pastöroinnista

Mieti vielä ennen puristusta, juodaanko tuote heti, vai haluatko mehustustuotteiden säilyvän hieman pidempään. Vastapuristettu, pastöroimaton mehu säilyy viileässä muutaman päivän. Jos mehun halutaan säilyvän huomattavasti pidempään, se täytyy pakastaa. 

Kukkasmäen Marjatilalla mehu voidaan myös pastöroida, jolloin se säilyy pidempään. Kun valmis tuote on pullotettu puhtaaseen, tiiviillä korkilla suljettuun pulloon, se voi säilyä viileässä useammankin vuoden.

Meiltä saat myös hilloja

Mehustuksen hinnat: (hinnat sis. alv)

Minimi 30 kg marjoja tai omenia

  • Omenat, pelkkä puristus 90 senttiä/omenakilo

  • Omenan pastöröinti 1,10 €/kg (puristus + pastörointi)

  • Marjat pelkkä puristus 1,20 €/marjakilo

  • Marjat Puristus + Pastörointi 1,50 € / marjakilo

Ota yhteyttä ja kysy lisää
Puhelin-ikoni

Tuoremehuasemaltamme saat taatusti tuoretta mehua. Tervetuloa Kukkasmäen Marjatilalle Kauhajoelle!

Yhteydenotto