Kotimaiset pakastemarjat saat Kukkasmäen Marjatilalta Kauhajoelta

Myymme myös lahjapakkauksia

Kukkasmäen Marjatilan maistuvat, kotimaiset pakastemarjat saat ostettua suoraan tilamyymälästämme Kauhajoelta. Pakkaamme kaikki pakastemarjatuotteemme 2,5 kilon pusseihin.

Olemme avoinna ympäri vuoden. Sesonkiaikoina ostoksille kannattaa tulla ajoissa, jotta saat varmasti haluamasi tuotteet. 

Me toimitamme marjoja pakattuna mm. erilaisten laitosten kuten sairaaloiden, koulujen sekä vanhain- ja päiväkotien keittiöille. Myymme kotimaisia pakastemarjoja tietysti myös yksityisille asiakkaille. 

Myymme mielellämme tuotteitamme myös uusille asiakkaille. Mikäli yrityksesi tai organisaatiosi on kiinnostunut ryhtymään vakioasiakkaaksemme, ota rohkeasti yhteyttä!

Tutustu pakastemarjojen valikoimaan

Makuvaihtoehtomme ovat:

  • mansikka (mansikkarouhe)

  • vadelma (vadelmarouhe)

  • mustikka

  • puolukka

  • punaherukka

  • mustaherukka

  • tyrni

  • raparperi.

Myymme myös erilaisia marjasekoituksia rouheena. Voit kysyä näistä lisätietoa ottamalla meihin yhteyttä!

Lue lisää tuoremehuasemastamme

Muu tuotevalikoimamme

Kukkasmäen Marjatila Kauhajoella myy myös mehuja, hilloja ja erilaisia lahjapakkauksia. Meillä on myös tuoremehuasema, jonne voit tuoda mehuaineksesi mukanasi tai ostaa sen meiltä. Tuoremehuasemamme toimii ajanvarauksella. Ota siis yhteyttä ennen tuloasi. 

Kotimaisissa, lisäaineettomissa tuotteissamme maistuu takuuvarmasti aito marjojen maku. Tutustu tuotevalikoimaamme ja ota yhteyttä!

Tuotteemme

Miksi kannattaa suosia suomalaista tuotetta?

Ostamalla suomalaisia tuotteita, tuet myös kotimaista työllisyyttä. Lisäksi ruoan tullessa omasta maasta sen tekijät tunnetaan ja koko tuotantoketju on jäljitettävissä. Puhdas maaperä, ilma ja vesi merkitsevät sitä, että suomalaiseen ruokatuotteeseen voi luottaa ja niiden turvallisuus ja laatu ovat vailla vertaa. Kotimaisen tuotteen valinta siis kannattaa ja on vastuullinen teko.

Kukkasmäen Marjatilalla me haluamme tarjota asiakkaillemme tuotteita, jotka maistuvat hyvältä ja ovat terveellisiä!

Tutustu mehuihimme
Puhelin-ikoni

Tilaa kotimaiset pakastemarjat Kukkasmäen Marjatilalta Kauhajoelta! 

Ota yhteyttä