Laadukkaat ja maukkaat kotimaiset mehut perinteitä vaalivalta tilalta Kauhajoelta

Meiltä saat myös pakastemarjoja

Kukkasmäen Marjatilalla Kauhajoella tehdään ihania, perinteikkäitä marjamehuja moneen makuun. Virkistävät mehumme ovat kylmäpuristettuja, ja ne valmistetaan perinteisistä resepteistä, luonnollisista raaka-aineista sekä puhtaista säilöntäaineettomista marjoista.

Tue kotimaista perheyritystä tutustumalla laajaan ja maistuvaan mehujen valikoimaamme, josta löytyy varmasti suosikki jokaiselle pöytääsi istuvalle vieraalle. Perinteiset, kotimaiset mehut kruunaavat juhlapäivän tai vaikka rankan arkipäivänkin!

Maittava ja virkistävä mehuvalikoima Kukkasmäeltä

Runsaaseen valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi seuraavat tuotteet:

  • mansikkamehu

  • karpalomehu

  • puolukkamehu

  • mustikkamehu

  • mustaherukkamehu

  • tyrnimehu

  • mansikka-raparperimehu

  • omenamehut.

  • kolmen marjan mehu (maistuvat puna- ja mustaherukka sekä vadelma)

Voit esittää meille kysymyksiä valikoimastamme lähettämällä viestiä tai soittamalla. Vastaamme mielellämme asiakkaitten esittämiin kysymyksiin. Ota rohkeasti yhteyttä!

Tutustu myös tuoremehuasemaamme

Tutustu laajan mehuvalikoimamme käteviin pakkauskokoihin

Meiltä saa mehuja 0,5 litran lasipulloissa, yhden litran muovipulloissa sekä viiden litran kanistereissa (lukuun ottamatta mustikkamehua). Mansikkamehua saa lisäksi myös kolmen litran hanapakkauksissa. 

Kun juhlat tai merkkipäivä lähestyy, ota meihin yhteyttä ajoissa, jotta saat varmasti tarvitsemasi määrän tuotteita mukaasi silloin, kun niitä tarvitset. Esimerkiksi juhlapyhien alla meille voi tulla tilauksia tiheämpikin suma.

Myymme myös lahjapakkauksia

Meiltä saat myös muut tuotteet

Muita tarjoamiamme tuotteita mehujen lisäksi ovat esimerkiksi hillot, pakastemarjat (myös marjasekoitukset ja rouheet), erilaiset lahjakorit, joulukorit, glögit ja yrityslahjat. 

Meillä on myös tuoremehuasema, jonne voit tuoda valitsemiasi mehuaineksia valmistettavaksi. Minimimäärä marjoille tai omenoille on 30 kiloa. Tuoremehuasemamme on käytettävissäsi ympäri vuoden, mutta toimii ajanvarauksella, joten otathan yhteyttä ennen tuloasi!

Tutustu hilloihimme
Puhelin-ikoni

Kotimaisissa mehuissamme on runsaasti aitoa makua. Tule löytämään oma suosikkisi tilamyymälästämme Kauhajoelta!

Ota yhteyttä